fbpx

  • Ukrayna’da Mühendislik Eğitimi’ne Yönelik ‘Harkov Politeknik Üniversitesi ( KPI )’ Kayıtları Devam Ediyor!

    • 27 Ağustos 2018
    • Posted By : admin
    • 0 Comment
    • Harkov Politeknik Üniversitesi kpi ukraynada eğitim ukraynada mühendislik eğitimi ukraynada üniversite ukraynada üniversite eğitimi ukraynada yurtdışı eğitimi

    Ukrayna’da Mühendislik Eğitimi’ne Yönelik ‘Harkov Politeknik Üniversitesi ( KPI )’ Kayıtları Devam Ediyor!

    Ukrayna’da üniversiteleri içinde en köklü ve eğitim kalitesi yüksek olan kurumu olan ‘Harkov Politeknik Üniversitesi’ en yüksek not olan 4. seviyeden akredite olmuştur.

    Kharkiv Ulusal Teknik Üniversitesi’nde Ukrayna’da üniversite eğitimi almak için sadece lise diploması gerekmektedir. Lise veya meslek lisesi mezunlarına yönelik Kharkiv Polytechnic Institute bölümlerinde İngilizce veya Rusça dillerinde eğitim verilmektedir.

    Kharkiv Polytechnic Institute’de Hazırlık Okulu, Beşeri Bilimler, Sosyal ve Ekonomik Bilimler, Fen Bilimleri fakültelerinde lisans ve yükseklisans eğitimleri yer almaktadır.

    Edulife Yurtdışı Eğitim; tüm öğrencilere ukrayna’da üniversite tercihlerinde, ücretsiz yurtdışı eğitim danışmanlığı hizmeti sunmaktadır.

    Üniversite’nin Detaylı Bilgisi İçin: https://www.edulife.com.tr/ukraynada-universite-egitimi/kiev-politeknik-universitesi-kpi/ adresini ziyaret edebilir,

    Sınırlı Sayıda Kalan Ukrayna’da Üniversite Öğrenci Kontenjanı’ndan Yararlanmak İçin https://www.edulife.com.tr/iletisim/ linkinden Edulife eğitim uzmanı ile iletişime geçebilirsiniz.

WhatsApp chat