fbpx

  • Macaristan Teknoloji ve Ekonomi Üniversitesi’nde Mimarlık ve Mühendislik Eğitimi Fırsatı!

    • 17 Mayıs 2018
    • Posted By : admin
    • 0 Comment
    • budapeşte Budapeşte Teknoloji ve Ekonomi Üniversitesi BUTE hazırlık macaristanda eğitim macaristanda üniversite macaristanda üniversite eğitimi macaristanda yurtdışı eğitimi mimarlık mimarlık eğitimi mühendislik mühendislik eğitimi yurtdışı eğitim yurtdışı eğitim danışmanlığı yurtdışı eğitimi yurtdışı üniversite eğitimi yurtdışında eğitim yurtdışında üniversite yurtdışında üniversite eğitimi

    Macaristan Teknoloji ve Ekonomi Üniversitesi’nde Mimarlık ve Mühendislik Eğitimi Fırsatı!

    Macaristanda üniversite eğitimi denilince en köklü yükseköğretim kurumlarının başında gelen Budapeşte Teknoloji ve Ekonomi Üniversitesi ( BUTE ) 1782 yılında kurulmuş olup; 8 fakülte, 1100 öğretim üyesi ve 24.000 öğrencisiyle eğitim vermektedir.

    Üniversite bünyesinde yer alan Makine Fakültesi, Biyomekanik işbirliğiyle Araştırma Merkezi veAUDI Hungaria Kooperatif Araştırma Merkezi ile işbirliği içerisindedir. Budapeşte Teknoloji ve
    Ekonomi Üniversitesi’nde elde edilen beceri ve alınan dereceler, kişiye iş piyasasında önemli bir değer katmaktadır. BUTE yurtdışında üniversite eğitimine yönelik eşsiz bir fırsattır.

    Yaşam maliyeti olarak ise Macaristan Budapeşte, en ekonomik sayılan bir Avrupa ülkesi şehri konumundadır. Ortalama aylık konaklama bedeli, seçilen konaklama türüne bağlı olarak 200 ile 350 Euro aralığında değişmekte olup aylık gıda ve ulaşım bedeli harcaması ise ortalaması 300 Euro’dur.

    YÖK tarafından onay verilen dünyanın en iyi 1000 üniversitesi arasında yer alan Budapeşte Teknoloji ve Ekonomi Üniversitesi’ne YGS ve LYS sınavlarına girmeden, doğrudan lise diploması ile başvuru yapılmaktadır.

    Edulife Yurtdışı Eğitim; tüm öğrencilerin Macaristanda Üniversite eğitimine yönelik Budapeşte Teknoloji ve Ekonomi Üniversitesi tercihlerinde, ücretsiz yurtdışı eğitim danışmanlığı hizmeti sunmaktadır.

    ” İyi Bir Geleceğe Sahip Olmak İçin Macaristan’da Budapeşte Teknoloji ve Ekonomi Üniversitesi Eğitim İçin Sizleri Bekliyor Olacaktır…”

    Budapeşte Teknoloji ve Ekonomi Üniversitesi Detaylı Bilgisi İçin: https://www.edulife.com.tr/macaristanda-universite-egitimi/budapeste-teknoloji-ve-ekonomi-universitesi/ adresini ziyaret edebilir,

    Budapeşte Teknoloji ve Ekonomi Üniversitesi Kayıtları İçin: https://www.edulife.com.tr/iletisim/ linkinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

WhatsApp chat