fbpx

  • Ukrayna ‘Odessa Üniversiteleri’nin Tüm Bölümlerine Yönelik Kayıtlar Sürüyor!

    • 21 Eylül 2018
    • Posted By : admin
    • 0 Comment
    • Odessa Üniversiteleri ukrayna ukraynada eğitim ukraynada hukuk eğitimi ukraynada okumak ukraynada üniversite ukraynada üniversite eğitimi ukraynada üniversite fiyatları ukraynada üniversite ücretleri

    Ukrayna ‘Odessa Üniversiteleri’nin Tüm Bölümlerine Yönelik Kayıtlar Sürüyor!

    Odessa üniversiteleri, Avrupa Birliği üniversitelerince denk kabul edilmiş, YÖK tarafından tanınan ve Ukrayna’da üniversite eğitimine yönelik ideal bir üniversite seçimidir.

    Ukrayna’da üniversite başvuruları için sadece lise diploması gerekmektedir. Hazırlık eğitimi sonrasında istenilen bölüme başvuru yapılmaktadır. Üniversite de Tıp, Diş hekimliği, Kaptanlık, Gemi mühendisliği, Mimarlık, İnşaat-Elektrik-Makine-Bilgisayar mühendislikleri, Ekonomi, İşletme, Hukuk, Psikoloji gibi bir çok alanda eğitim programları bulunmaktadır.

    Odessa’da eğitim, konaklama ve sosyal gider maliyetleri, ülkemizdeki ailelerin rahatlıkla karşılayabileceği rakamlarda olup birçok bölgemize ve ülkemize göre oldukça ekonomiktir. Ukrayna’da üniversitelerin birçoğunda okul harcı ve yurt dahil toplam yıllık maliyet ortalaması 2000 – 3500 dolar civarındadır.

    Üniversite Detaylı Bilgisi İçin: https://www.edulife.com.tr/ukraynada-universite-egitimi/odessa-universiteleri/ adresini ziyaret edebilir,

    Sınırlı Sayıdaki Ukrayna’da Üniversite Öğrenci Kontenjanı’ndan sizde Yararlanmak İçin https://www.edulife.com.tr/iletisim/ linkinden Edulife eğitim uzmanımız ile iletişime geçebilirsiniz.

WhatsApp chat