fbpx

  • Ukrayna’da Mühendislik ve Tıp Eğitimi’ne Yönelik ‘Odessa Üniversiteleri’ne Kayıtlar Sürüyor!

    • 3 Eylül 2018
    • Posted By : admin
    • 0 Comment
    • Odessa Üniversiteleri ukrayna ukraynada eğitim ukraynada mühendislik eğitimi ukraynada tıp eğitimi ukraynada üniversite ukraynada üniversite eğitimi yurtdışı eğitim yurtdışında üniversite eğitimi

    Odessa üniversiteleri, Avrupa Birliği üniversitelerince denk kabul edilmiş, YÖK tarafından tanınmış olan Ukrayna’da üniversite eğitimine yönelik ideal bir üniversitedir.

    Ukrayna’da üniversite başvuruları için sadece lise diploması yeterlidir. Hazırlık eğitimi sonrasında istenilen bölüme başvuru gerçekleştirilmektedir. Üniversite de Tıp, Diş hekimliği, Kaptanlık, Gemi mühendisliği, Mimarlık, İnşaat-Elektrik-Makine-Bilgisayar mühendislikleri, Ekonomi, İşletme, Hukuk, Psikoloji gibi bir çok alanda lisans programları mevcuttur.

    Odessa’da eğitim, konaklama ve sosyal gider maliyetleri, ülkemizdeki ailelerin rahatlıkla karşılayabileceği rakamlarda olup birçok bölgemize ve ülkemize göre oldukça ekonomiktir. Ukrayna’da üniversitelerin birçoğunda okul harcı ve yurt dahil toplam yıllık maliyet ortalaması 2000 – 3500 dolar aralığındadır.

    Odessa Üniversiteleri Detaylı Bilgisi İçin: https://www.edulife.com.tr/ukraynada-universite-egitimi/odessa-universiteleri/ adresini ziyaret edebilir,

    Sınırlı Sayıdaki Ukrayna’da Üniversite Öğrenci Kontenjanı’ndan sizde Yararlanmak İçin https://www.edulife.com.tr/iletisim/ linkinden Edulife eğitim uzmanımız ile iletişime geçebilirsiniz.

No comments found

LEAVE COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp chat