fbpx

  • AB Ülkesi Macaristan’da Uygun Fiyatlarla Mühendislik Eğitimi Almak İçin ‘Debrecen Üniversitesi’ne Yönelik Kayıtlar Sürüyor!

    • 13 Ağustos 2018
    • Posted By : admin
    • 0 Comment
    • debrecen Üniversitesi macaristan Debrecen Üniversitesi macaristanda eğitim macaristanda mühendislik eğitimi macaristanda üniversite eğitimi macaristanda üniversite okumak university of debrecen

    Debrecen Üniversitesi 1538’de kurulmuştur. Debrecen Üniversitesi, 13 fakültesi ile yaklaşık 30.000 öğrenciye eğitim hizmeti verir. YKS VE TYT sınav sonucu olmaya gerek kalmadan sadece lise diploması ile başvuru yapılmaktadır.

    Üniversite’nin yer aldığı Macaristan’ın ikinci büyük şehri olan Debrecen, Budapeşte ‘nin 220 km doğusunda bulunmaktadır. Spor aktiviteleri bakımından ( Atletizim Dünya Şampiyonası, Dünya Artislik Cimlastik Şampiyonası v.b. ) birçok etkinliğe ev sahipliği yapmıştır.

    Şehrin nüfusu yaklaşık 210.000 dir. Debrecen aynı zamanda Macaristan’ın büyük üniversitelerinden birisi konumundadır.

    YÖK’ün onay verdiği dünyanın en iyi 1000 üniversitesi arasında yer alan Debrecen Üniversitesi’ne YKS ve TYT sınavlarına girmeden, doğrudan lise diploması ile başvurabilirsiniz.

    Edulife Yurtdışı Eğitim; tüm öğrencilerin Macaristan’da üniversite eğitimi tercihlerinde, ücretsiz yurtdışı eğitim danışmanlığı hizmeti sunmaktadır.

    ” İyi Bir Geleceğe Sahip Olmak İçin Macaristan’da Debrecen Üniversitesi Eğitim Hayatı Sizleri Bekliyor Olacaktır…”

    Debrecen Üniversitesi Detaylı Bilgisi İçin: https://www.edulife.com.tr/macaristanda-universite-egitimi/debrecen-universitesi/ adresini ziyaret edebilir,

    Macaristanda Üniversite Eğitimi Kayıtlar İçin: https://www.edulife.com.tr/iletisim/ linkinden sizde Edulife Eğitim Uzmanı ile iletişime geçebilirsiniz.

No comments found

LEAVE COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp chat