fbpx

  • Macaristan’da İngilizce İşletme Eğitimi İçin Doğru Tercih ‘IBS International Business School’

    • 10 Temmuz 2018
    • Posted By : admin
    • 0 Comment
    • budapeşte eğitim finans eğitimi hazırlık IBS International Business School işletme eğitimi macaristanda eğitim macaristanda işletme macaristanda işletme eğitimi macaristanda üniversite macaristanda üniversite eğitimi pazarlama eğitimi yurtdışı eğitim yurtdışı eğitim danışmanlığı yurtdışı eğitimi yurtdışı üniversite eğitimi yurtdışında üniversite yurtdışında üniversite eğitimi

    Macaristan’da İngilizce İşletme Eğitimi İçin Doğru Tercih ‘IBS International Business School’

    1991 yılında Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de eğitim faaliyetlerine başlamış olan IBS International Business School, orta ve doğu Avrupa’nın ilk özel işletme üniversitesi konumunda yer almaktadır. İngiltere’nin en iyi üniversitelerinden biri olarak gösterilen Buckingham Üniversitesi ile birlikte ortak çalışmalar yürütmektedir.

    IBS International Business School’un kendi yurt olanakları mevcut olup aylık ücret ortalaması ise 300 Euro’dur. Eğitim dili ingilizce olan diğer ülkelerle kıyaslandığında Macaristanda üniversite eğitiminin öncüsü IBS International Business School’da üniversite eğitim kalitesi çok yüksek ve maliyet açısından da oldukça hesaplıdır.

    IBS International Business School’a sadece lise diploması ile başvuru yapılmaktadır. İngilizce bilmeyen öğrencilere yönelik hazırlık programları vardır. Lisans programlarının süresi 3 yıldır ve üniversite YÖK tarafından tanınmakta ve denklik için ise LYS barajını aşmış olmak yeterlidir.

    Edulife Yurtdışı Eğitim; tüm öğrencilerin Macaristanda üniversite tercihlerinde, ücretsiz yurtdışı eğitim danışmanlığı hizmeti sunmaktadır.

    ” İyi bir Geleceğe Sahip Olmak İçin Macaristan Budapeşte IBS International Business School’da Eğitim Hayatı Sizleri Bekliyor Olacaktır…”

    Macaristan – IBS International Business School Detaylı Bilgisi İçin: https://www.edulife.com.tr/macaristanda-universite-2/ibs-international-business-school/ adresini ziyaret edebilir,

    Macaristan – IBS International Business School Kayıtları İçin: https://www.edulife.com.tr/iletisim/ linkinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

WhatsApp chat