fbpx

  • Ukrayna’da Havacılık Eğitimine Yönelik ‘Kiev Ulusal Havacılık Üniversitesi’ne Kayıtlar Devam Etmektedir

    • 28 Eylül 2018
    • Posted By : admin
    • 0 Comment
    • Kiev Ulusal Havacılık Üniversitesi NAU ukrayna ukraynada eğitim ukraynada havacılık eğitimi ukraynada pilotluk eğitimi ukraynada üniversite ukraynada üniversite eğitimi yurtdışında eğitim

    Ukrayna’da Havacılık Eğitimine Yönelik ‘Kiev Ulusal Havacılık Üniversitesi’ne Kayıtlar Devam Etmektedir

    Ukrayna’da üniversite eğitiminde Kiev Ulusal Havacılık Üniversitesi – NAU ülkenin en önde gelen üniversitelerine ve akademik kadrolarına sahip olma geleneğini ve mirasını günümüze kadar getirmiştir. Akademik kadroları, başarıları, buluşlarıyla dünyada ün yapmış üniversiteleri ile günümüzde Ukrayna’ya dünyanın her yerinden binlerce öğrenci üniversite eğitimi almak için gelmektedir.

    1933 yılında yükseköğrenim faaliyetlerine başlamış olan Kiev Ulusal Havacılık Üniversitesi – NAU, sadece Ukrayna’da üniversite eğitiminde değil, dünyanın en önde gelen en prestijli havacılık okullarından birisi haline gelmiştir.

    Ukrayna’da üniversite eğitiminde kurumun uzmanlaştığı alan havacılık ve uçak sanayidir. Sahip olduğu çok sayıda ve çeşitte uçak ve helikopterleriyle uygulamalı eğitim verilmektedir. Alanında dünya çapında üniversiteler arasındadır.

    Edulife Yurtdışı Eğitim; tüm öğrencilere ukrayna’da üniversite tercihlerinde, ücretsiz yurtdışı eğitim danışmanlığı hizmeti sunar.

    Kiev Ulusal Havacılık Üniversitesi – NAU Detaylı Bilgisi İçin: https://www.edulife.com.tr/ukraynada-universite-egitimi/kiev-ulusal-havacilik-universitesi-nau/ adresini ziyaret edebilir,

    Sınırlı Sayıda Kalan Ukrayna’da Üniversite Öğrenci Kontenjanı’ndan Yararlanmak İçin https://www.edulife.com.tr/iletisim/ linkinden Edulife eğitim uzmanımız ile iletişime geçebilirsiniz.

WhatsApp chat