fbpx

  • Polonya Lazarski Üniversitesi’nde İşletme ve Ekonomi Eğitimine Yönelik Kayıtlar Sürüyor!

    • 18 Eylül 2018
    • Posted By : admin
    • 0 Comment
    • Lazarski Üniversitesi polonyada eğitim polonyada ekonomi eğitimi polonyada işletme eğitimi polonyada üniversite polonyada üniversite eğitimi polonyada yurtdışı eğitimi yurtdışı eğitim yurtdışında eğitim yurtdışında üniversite eğitimi

    Polonya Lazarski Üniversitesi’nde İşletme ve Ekonomi Eğitimine Yönelik Kayıtlar Sürüyor!

    1993 yılında Polonya / Varşova’da kurulmuş olan Lazarski Üniversitesi, Polonyada üniversite eğitimi için şehrin en kaliteli özel üniversitelerinden birisidir. Uzmanlık alanı işletme ve ekonomidir. Eğitim kalitesi ile Polonya’da üniversite eğitimi almak isteyen öğrencilerin tercih ettiği eğitim kurumlarının en başında yer almaktadır. Lazarski Üniversitesi’nde 30 farklı ülkeden yaklaşık 7000 öğrenci öğrenimine devam etmektedir.

    Eğitim dili İngilizce olan Lazarski Üniversitesi, Amerika ve Avrupa’daki birçok akademik kurum ile işbirliği vardır. ( University of Kentucy, University of Wisconsin, Georgetown University, Coventry University… ) Dileyen öğrencilere çift diploma imkanı da mevcuttur.

    Polonyada üniversite eğitimine yönelik Lazarski Üniversitesi’nde öğrencilere yönelik konaklama için yurt veya kiralık ev seçenekleri bulunmaktadır. Aylık gıda, ulaşım, sosyal giderler ve kira giderleri toplamı ortalaması 400 – 500 Euro civarındadır. Başkent Varşova, Avrupa’da öğrenciler için oldukça hesaplı ve ekonomik bir şehirdir.

    Lazarski Üniversitesi’nde eğitim başvurusu için sadece lise diploması yeterlidir. YÖK üniversiteye denklik sağlamıştır. Denklik için ise, tercih edilen bölüm ile ilgili LYS sınavından minimum puan almış olmak gerekmektedir. Bu da birçok bölümde neredeyse barajı geçmiş olmak anlamına gelmektedir. Lazarski Üniversitesi’nde ingilizce bilmeyen öğrencilere yönelik hazırlık programları da vardır. ( Ekim ve Şubat aylarında başlar. )

    Edulife Yurtdışı Eğitim; tüm öğrencilerin Polonya – Lazarski Üniversitesi tercihlerinde, ücretsiz yurtdışı eğitim danışmanlığı hizmeti sunmaktadır.

    ” İyi Bir Gelecek İçin Polonya Varşova Lazarski Üniversitesi’nde Eğitim Hayatı Sizleri Bekliyor Olacaktır…”

    Polonya – Lazarski Üniversitesi Detaylı Bilgisi İçin:  https://www.edulife.com.tr/polonyada-universite-egitimi/lazarski-universitesi/ adresini ziyaret edebilir,

    Polonya – Lazarski Üniversitesi Kayıtları İçin: https://www.edulife.com.tr/iletisim/ linkinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

WhatsApp chat