fbpx

  • Ukrayna’da İngilizce Hukuk Eğitimi’nin Adresi ‘Kiev Taras Shevchenko Üniversitesi’nde’

    • 9 Kasım 2017
    • Posted By : admin
    • 0 Comment
    • kiev taras shevchenko Üniversitesi ukraynada eğitim ukraynada üniversite ukraynada üniversite eğitimi ukraynada yurtdışı eğitimi

    Ukrayna’da İngilizce Hukuk Eğitimi’nin Adresi ‘Kiev Taras Shevchenko Üniversitesi’

    Ukrayna’da üniversite denilince akla gelen ilk isimlerden olan Kiev Ulusal Taras Shevchenko üniversitesidünyanın önde gelen akademik ve araştırma kurumları ile güçlü uluslararası bağlantıları bulunmaktadır. Kiev Ulusal Taras Shevchenko Üniversitesi 51 ülkede 145 üniversite ve 15 uluslararası kurumla ortak projeler yürütmektedir.

    Ukrayna’da üniversite eğitimini ingilizce hukuk alanında Taras Shevchenko üniversitesinde almış olan öğrenciler, üniversite dünya sıralaması ilk 1000’de yer aldığı için fark derslerini Türkiye’de vererek denklik sağlanabilmektedir. İngilizcesi yeterli olan öğrenciler direk 1. sınıftan eğitimlerine başlarlar. İngilizcesi yeterli olmayan öğrenciler ise ingilizce hazırlık programlarında eğitim alırlar.

    Kiev çok ekonomik gelişmiş bir şehir konumundadır. Aylık yaşam maliyeti, gıda ve sosyal giderler için ortalaması 300 dolar civarı olmaktadır.

    Edulife Yurtdışı Eğitim; tüm öğrencilere ukrayna’da üniversite tercihlerinde, ücretsiz yurtdışı eğitim danışmanlığı hizmeti sunar.

    Sınırlı Sayıda Kalan Ukrayna’da Üniversite Öğrenci Kontenjanı’ndan Yararlanmak İçin https://www.edulife.com.tr/iletisim/ linkinden sizde Edulife eğitim uzmanımız ile iletişime geçebilirsiniz.

WhatsApp chat