fbpx

  • Polonya’da Mimarlık Eğitimi’nde Kaçırılmayacak Eğitim Fırsatı İçin ‘Poznan Teknik Üniversitesi’ni Seçin!

    • 30 Eylül 2017
    • Posted By : admin
    • 0 Comment
    • polonyada eğitim polonyada üniversite polonyada üniversite eğitimi polonyada yurtdışı eğitimi Poznan Teknik Üniversitesi yurtdışı eğitim yurtdışı üniversite

    Polonya’da Mimarlık Eğitimi’nde Kaçırılmayacak Eğitim Fırsatı İçin ‘Poznan Teknik Üniversitesi’ni Seçin!

    Poznan; ticaret, endüstri ve eğitim alanlarında Polonya’nın en önemli merkezlerinden birisi konumundadır. Polonya’da üniversite seçiminde Poznan üniversitesi, Polonya’nın en büyük ve en eski üniversiteleri arasında gelmektedir.

    Poznan Teknik Üniversitesi 1919’da eğitim faaliyetlerine başlamıştır. Kendi radyo ve televizyonu olan üniversite öğrencilerine uygulamalı eğitim vermektedir. Kökeni Devlet Makine Mühendisliği Okulu’ndan gelen üniversite, Polonya’da üniversite eğitiminde önde gelen teknik üniversitelerinden birisi konumunda olmakla beraber başta Mimarlık alanında 3.5 senelik lisans eğitimi ve diğer teknik bölümlerde polonyada üniversite tercihlerinde ön planda yer almaktadır.

    Polonya’da üniversite eğitimi alacak öğrencilere üniversite bilimsel disiplinlerin gelişimini, bu bilginin ve teknolojinin pratik boyuta aktarımı ile birleştirerek aktarmaktadır.

    Edulife Yurtdışı Eğitim; tüm öğrencilerin Polonya’da Üniversite tercihlerinde, ücretsiz yurtdışı eğitim danışmanlığı hizmeti sunmaktadır.

    ” İyi Bir Gelecek İçin Polonya’da Poznan Teknik Üniversitesi’nde Eğitim Hayatı Sizleri Bekliyor Olacaktır…”

    Polonya’da Üniversite Kayıtları İçin: https://www.edulife.com.tr/iletisim/ linkinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

WhatsApp chat