fbpx

  • Macaristan’ın İşletme, Ekonomi Eğitiminde Önde Gelen İsmi “ Metropolitan Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ”

    • 11 Mart 2017
    • Posted By : admin
    • 0 Comment
    • budapeşte Budapeşte Metropolitan Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Budapeşte Teknoloji ve Ekonomi Üniversitesi BUTE hazırlık işletme ve ekonomi eğitimi macaristanda eğitim macaristanda üniversite macaristanda üniversite eğitimi macaristanda yurtdışı eğitimi yurtdışı eğitim yurtdışı eğitim danışmanlığı yurtdışı eğitimi yurtdışı üniversite eğitimi yurtdışında eğitim yurtdışında üniversite yurtdışında üniversite eğitimi

    Macaristan’ın İşletme, Ekonomi Eğitiminde Önde Gelen İsmi “ Metropolitan Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ”

    Budapeşte Metropolitan Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Macaristan’ın başkenti Budapeşte’dedir. Budapeş’te Macaristan’ın politik, kültürel, ticari, endüstri ve ihracat açısından dünyada en önemli merkezlerinden birisi konumundadır. Her yıl 20 milyon turistin ziyaret ettiği Budapeşte dünyanın en güzel şehirlerinden biri olarak tanımmakta ve bilinmektedir. Ayrıca çok sayıda müzesi, geniş meydanları, yemyeşil parkları onu ünlü bir şehir yapmıştır.

    Budapeşte Metropolitan Uygulamalı Bilimler Üniversitesi; iletişim ve medya, işletme, ekonomi, pazarlama, turizm otelcilik ve tasarım bölümlerinde yükseköğrenim eğitimi vermekte olan Macaristan’ın önde gelen özel üniversitelerinden birisidir. Budapeşte Metropolitan Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin donanımlı teknolojileri ile modern tesislere sahip olan şehir merkezine kolaylıkla ulaşılabilecek ulaşım bağlantıları ile de geniş bir kampüsü vardır. Yurtdışında üniversite eğitimi almak isteyen birçok yabancı öğrencinin başvurduğu üniversitede, ortalama 7000 öğrenci eğitim almaktadır.

    Budapeşte Metropolitan Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’ne eğitim başvuruları için herhangi bir giriş sınavı bulunmamaktadır. Başvuru için sadece lise diploması yeterlidir. YÖK tarafından üniversiteye denklik sağlanmıştır. Denklik için ise tercih edeceğiniz bölüm ile ilgili LYS sınavında minimum puan almış olmak gerekmektedir.

    Edulife Yurtdışı Eğitim; tüm öğrencilerin Budapeşte Metropolitan Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tercihlerinde, ücretsiz yurtdışı eğitim danışmanlığı hizmeti sunmaktadır.

    “ İyi Bir Gelecek İçin Macaristan Budapeşte Metropolitan Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğitim İçin Sizleri Bekliyor Olacaktır…”

    Budapeşte Metropolitan Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Detaylı Bilgisi İçin: https://www.edulife.com.tr/2017/02/16/budapeste-teknoloji-ve-ekonomi-universitesinde-mimarlik-ve-muhendislik-egitimleri-firsati/ adresini ziyaret edebilir,

    Budapeşte Metropolitan Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Kayıtları İçin: https://www.edulife.com.tr/iletisim/ linkinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

WhatsApp chat