fbpx

  • Macaristan’ın En Eski ve Köklü Üniversitesi Obuda’da Mühendislik Alanında Uygun Fiyata Eğitim!

    • 27 Şubat 2017
    • Posted By : admin
    • 0 Comment
    • eğitim Macaristan-Budapeşte macaristanda eğitim macaristanda mühendislik eğitimi macaristanda üniversite macaristanda üniversite eğitimi macaristanda yurtdışı eğitimi mühendislik mühendislik eğirimi mühendislik eğitimi Obuda Üniversitesi teknik eğitim yurtdışı eğitim danışmanlığı yurtdışında eğitim

    Macaristan’ın En Eski ve Köklü Üniversitesi Obuda’da Mühendislik Alanında Uygun Fiyata Eğitim!

    Eğitim kalitesi çok yüksek olan Macaristan, başta Obuda Üniversitesi olmak üzere tüm Avrupa’dan öğrencilerin tercih ettiği ülkelerin başında gelmektedir. Macaristan’da günümüze kadar 13 bilim adamı, edebiyatçı ve sanatçı Nobel ödülüne layık görülmüştür.

    Macaristan’ın Başkenti Budapeşte’de bulunan Obuda Üniversitesi, 2010 yılında Donat Banki Technical College, Kalman Kando Technical College ve Technical College of Light Industry’nin birleşmesi ile yükseköğretim faaliyetlerine başlamıştır. Bünyesinde bulundurduğu ve Budapeşte Teknik Üniversitesi’nin selefi olarak bilinen eski teknik kolejlerle birlikte köklerinin 300 yıllık bir geçmişi bulunmaktadır.

    Obuda Üniversitesi’nde İngilizce olarak Elektrik, Bilişim IT, Endüstriyel Tasarım, Mekatronik mühendislik lisans bölümlerinin yanı sıra yüksek lisans eğitimleri de mevcuttur.

    Lisans bölümlerine son başvuru tarihi mayıs ayı sonudur. Hazırlık okumak isteyen öğrencilere yönelik genel ingilizce hazırlık eğitimi ve mühendislik hazırlık eğitimi bulunmaktadır.

    Edulife Yurtdışı Eğitim; tüm öğrencilerin Obuda Üniversitesi’nde Eğitim tercihlerinde, ücretsiz yurtdışı eğitim danışmanlığı hizmeti sunmaktadır.

    ” İyi bir geleceğe sahip olmak için Macaristan Budapeşte Obuda Üniversitesi’nde eğitim hayatı sizleri bekliyor olacaktır…”

    Macaristan-Budapeşte Obuda ÜniversiteDetaylı Bilgisi İçin: https://www.edulife.com.tr/macaristanda-universite-2/obuda-universitesi-budapeste/ adresini ziyaret edebilir,

    Macaristan-Budapeşte Obuda Üniversite Kayıtları İçin: https://www.edulife.com.tr/iletisim linkinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

WhatsApp chat